Escapada la Budapesta! 47 Eur (zbor si cazare 2 nopti)

0

Ce ai putea face cand te-ai plictisit sa stai acasa, dar nu dispui de multi bani si zile libere? Tragi o fuga pana in Budapesta cu vreo 200 de lei, faci o plimbare pe langa Dunare, vezi Parlamentul, mananci un gulas gustos si te intorci acasa. 🙂

Profita de oferta de astazi la Wizzair si organizeaza-ti o astfel de plimbare! Cu 47 Eur iti poti plati biletul dus-intors din Bucuresti si cazarea pentru 2 nopti in centrul Budapestei.

47€
 /pers.
City break Budapesta
Perioadă: 1-3 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 2 nopti | 23€ /pers.
Optiunea 2
Total 2 nopti | 24€ /pers.
Optiunea 3
Total 2 nopti | 23€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten