Festivalul castelelor in Bratislava! 72 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

0

Clujenii sunt foarte norocosi cu noua ruta de la Wizzair de anul acesta spre Bratislava: preturile biletelor sunt extrem de mici, iar in perioada 2 iunie-14 septembrie orasul se imbraca in sarbatoare pentru ca se desfasoara Vara Culturala si Festivalul Castelelor in Bratislava.

La doi pasi de capitala Slovaciei se afla si Viena unde poti ajunge cu autobuzul sau cu trenul in maxim 1 ora, preturile incepand cu 10 euro dus-intors. Uite aici o propunere de city break combinat.

Arunca o privire pe link-ul acesta sa vezi ce alte evenimente mai sunt in Bratislava, iar daca perioada prezentata in screenshot-uri nu e pe placul tau, la sfarsitul articolului mai gasesti 2 variante de city break ieftin in Bratislava cu plecare din Cluj-Napoca.

 / pers.
City break Bratislava
PLECARE
Cluj-Napoca
Destinație
Bratislava
 
  • Opțiunea 1
    3 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    3 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  9-12 iunie 2017

ZBOR

Ruta:  Cluj-Napoca-Bratislava-Cluj-Napoca
Tarif:  17 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Hotel Viktor | Rating 8.10/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata.
Tarif:  110 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Apartments Blue Danube | Rating 8.1/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata.De la debarcaderul privat se pot face excursii pe apă în Viena, Budapesta sau la castelul Devín.
Tarif:  137 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Bratislava


Zbor din Cluj-Napoca
21-25 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 4 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Cluj-Napoca
27-30 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 3 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.