Festivalul Dovleacului la Stuttgart: 150 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti)

0
Stuttgart a fost printre primele orase vizitate, insa nici acum n-am ocoli inca o aventura in orasul bavarez, cu atatea lucruri frumoase de oferit. Mai multe detalii despre cum am petrecut noi in Stuttgart la Festivalul Dovleacului si in parcul de distractii Europa Park, gasiti in articolul ce poti face 3 zile in Stuttgart.

Iti propunem un citybreak de 3 nopti in Stuttgart cu cazare la hotel cu rating bun si cu access usor la centrul orasului intr-o perioada cand orasul este in plina sarbatoare cu ocazia Festivalului Dovleacului (cel mai mare din lume de genul acesta) si cu ocazia Halloween-ului.

150€
 /pers.
Citybreak Stuttgart
Perioadă: 4-7 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Stuttgart
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Stuttgart din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 79.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 87.5€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten