Grecia se deschide turistilor romani! Zboruri catre Creta de la 69 euro dus-intors

2

Grecia a anuntat oficial ca va primi turisti straini din 19 tari, printre care se afla si Romania. Asta inseamna ca vom putea calatori in Grecia vara aceasta fara o testare prealabila, cum era vehiculat initial si fara sa stam in carantina/izolare la sosirea in tara. Din 15 iunie se deschid toate hotelurile sezoniere, iar de la 1 iulie se accepta zborurile internationale. Gasesti mai multe detalii aici si aici.

Am aruncat un ochi la zborurile catre Creta, iar Ryanair opereaza zboruri incepand cu 1 iulie (preturi ceva mai mari in iulie) pana pe 21 octombrie, cand vremea este inca placuta in Creta, iar preturile sunt foarte decente. O alta companie aeriana care zboara spre Creta (Heraklion) din Bucuresti si Cluj este Ellinair, insa preturile sunt destul de piperate.

 

In acest articol gasesti multe ponturi pentru locuri de vizitat pe insula, vazute si incercate de noi de-a lungul a 5 ani.

 

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE Creta

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

  1. Dumitru Marina on

    Daca plecam in Grecia, am inteles ca ei nu ne pun sa facem teste sau sa stam in izolare cand ajungem acolo. Intrebarea mea este daca la intoarcerea in Romania sunt valabile aceleasi reguli, adica daca nu va trebui sa stam in izolare/carantina sau sa facem teste. Eu nu am auzit autoritatile sa confirme ceva. Nu am auzit nicio confirmare din partea autoritatilor daca este posibila iesirea din tara spre Bulgaria, Grecia. Poate aveti dvs. detalii. Multumesc.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend