Impreuna cu partenerii nostri de la croaziere.co am pus la cale 2 experiente pe care nu trebuie sa le ratezi la vara. Vei avea ocazia sa navighezi catre destinatii foarte iubite de turisti pentru frumusetea lor, dar si catre destinatii mai greu accesibile printr-o vacanta organizata pe cont propriu.

 

Cea mai tare vacanta de vara prin Turcia si insulele grecesti

17 iulie 2022 marcheaza ziua in care ajungem in Istanbul pentru a ne imbarca intr-o super croaziera prin Mediterana de Est. Vasul Costa Venezia ne va fi casa timp de 2 saptamani (exista si varianta de o saptamana). In aceasta calatorie vom vizita Istanbul, Bodrum, Izmir, Mykonos, Atena,  Kusadasi, Rhodos si Creta. Vom avea suficient timp sa ne plimbam prin Istanbul, pentru ca aici stam 4 zile.

Vezi tarife si detalii

LOCURILE SUNT LIMITATE

Fiordurile Norvegiei si Capul Nord

Pe 11 august 2022 mergem in Kiehl si ne imbarcam  pe Costa Fascinosa pentru una dintre cele mai tari experiente din viata noastra: navigare prin Fiordurile Norvegiei si Nordkapp, timp de 12 zile.  Acesta este un traseu greu de pus in practica din punct de vedere logistic si consideram ca vasul de croaziera e cel mai confortabil si simplu mod de a vizita Kiel, Alesund, Nordkapp, Tromso, Leknes, Trondhein, Olden si Bergen. Atractia pricipala a traseului este Nordkapp, unde exista o stanca de 307 m inăltime cu un platou mare aflat pe partea de sus, de unde vizitatorii pot sta si urmari soarele de la miezul noptii⁠ si Marea Barents, parte a Oceanului Arctic. Aventureaza-te si tu cu noi, iti promitem ca va fi magic!

Vezi tarife si detalii

LOCURILE SUNT LIMITATE

Echipa de la croaziere.co a pregatit toate informatiile necesare pentru a te pregati pentru experienta ta pe mare si la bordul vasului de croaziera. Pe langa asta, la bordul vaselor de croaziera vor fi si subsemnatii Eva, Alina si Florin, adica Aventurestii, dar si echipa de profesionisti de la croaziere.co.


Alege una dintre cele 2 experiente si navigheaza cu noi!

[/column] [/columns]

Cu drag,

Aventurescu & Croaziere.co

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend