Harta parolelor Wi-Fi din aeroporturi

1

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să stăm cu orele prin aeroport, așteptând ora de îmbarcare tot încercând să ne conectăm la internet, să mai postăm o poză din vacanță, să mai vorbim cu familia, dar în unele țări reușești mai greu să dai de internet gratuit.

De câteva luni, tot circulă pe internet Harta cu parolele Wi-fi în aeroporturile din toată lumea. Bloggerul Anil Polat de la foxnomad.com, inspirat de un cititor de-al său a creat acestă hartă foarte utilă în care găsești datele de logare la Wi-Fi in aeroporturile din toată lumea, fie în sălile de așteptare, la restaurante sau în ce colțișor al aeroportului există internet.

Harta este actualizată regulat pe baza informațiilor calatorilor care au fost in aeroportul respectiv și s-au conectat la Wi-Fi.

Noi am salvat-o deja in bookmark și chiar am ajutat la actualizarea ei cu informații pe care le dețineam și nu se regăseau pe hartă, așa că vă sfătuim și pe voi să contribuiți la actualizarea ei și să o folosiți când este cazul.

Utilizarea hărții este foarte simplă: cauți orașul și aeroportul în care dorești să ajungi, dai click pe el și gata! Îți vor apărea datele cu care te poți conecta la internet. Deocamdată s-au stans date pentru aproximativ 196 de aeroporturi.

 

 

Puteti ajuta la actualizarea ei accesand site-ul acesta.

 

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend