Harta Vizelor Aventurescu

11

 

 

location-flat

 

Ce este Harta Vizelor Aventurescu?

Aplicația Aventurescu „Harta Vizelor pentru români” este o bază de date ce conține informații despre condițiile de călătorie impuse românilor în peste 190 de țări. Află simplu și rapid dacă ai nevoie de viză și care sunt primii pași pentru obținerea vizei.

viza-pasaport

 

Contribuie la mentinerea informațiilor actualizate

Dacă ai solicitat recent o viză sau ai trecut printr-un proces de obținere a unei vize poți lăsa un comentariu cu pașii urmați, documentele cerute și taxele plătite. Astfel putem îmbunătăți constant informațiile afișate in aplicație.

  

11 comentarii

 1. Pingback: Zboruri ieftine catre Bahamas, 490 euro dus-intors (bagaj de cala inclus)! • Aventurescu

 2. Pingback: 🌴 Vacanta in Bali, 586 euro! (zbor si cazare 12 nopti) 🌴 • Aventurescu

 3. Pingback: ⚡ PROMOTIE KLM si Qatar Airways! Zboruri catre Bali, 529 euro dus-intors (inclusiv de Craciun) ⚡ • Aventurescu

  • Traveler Adventurer on

   George, poti sa ne spui te rog, unde ai gasit informatia oficiala ca sa putem actualiza pe harta ? Multumim pentru contributie!

 4. isa maria magdalena on

  Viza pentru Thailanda costa 2000.bath=53 EURO ! Trebuie sa schimbati la Exchange ul din Aeroport si sa platiti in Bath!

 5. Viza pentru Egipt se obține în aeroportul de destinație (Hurghada, de exemplu) și costă 25 USD. Informație valabilă în septembrie 2016. Iar anul trecut, în august, în aeroportul din Sharm-el-Shaikh erai scutit de viză dacă nu intenționai să ieși din stațiune.

Leave A Reply