Călătorului îi șade bine cu drumul. Și, pentru că știm cât este de important ca fiecare dintre noi să-și drămuiască resursele financiare cât mai bine, în așa fel încât, din ce ne rămâne lunar, să putem pune de o parte pentru un gând îndrăzneț, precum un Zanzibar exotic, sau pentru o escapadă de câteva zile, prin bătrâna Europă, vrem să-ți povestim despre Ieftinuarie.

De unde vine și ce vrea de la noi Ieftinuarie

Să fim cinstiți, nu e ideea noastră, deși ne-ar fi plăcut. Este, în schimb, născocirea prietenilor noștri de la Vola.ro și, după cum poate ai intuit deja, o lună din an, ianuarie, desigur, în care prețurile biletelor de avion sunt mici. Sunt, practic, cele mai mici prețuri de pe parcursul unui an întreg. Așadar, Ieftinuarie este luna în care trebuie să te pui pe căutat și planificat.

Nu-ți imagina acum că sunt doar vorbe goale. Analizând, matematic, prețurile biletelor de avion pentru majoritatea destinațiilor din ultimii patru ani, a reieșit că în luna ianuarie prețurile scad considerabil. Uneori, chiar și cu 60% față de alte perioade, ceea ce nu-i de ici, de colo.

 

Mai exact, iată care a fost demersul:

1. În analiză au fost luate în calcul prețurile tuturor biletelor de avion cumpărate de pe Vola.ro, indiferent de destinație, pe o perioadă de patru ani.

2.Au fost comparate prețurile medii: cel al biletelor cumpărate în ianuarie si cele ale biletelor cumpărate în oricare altă lună. La fel, pentru toate destinațiile.

3.Aproape fără excepție, ianuarie a fost luna câștigătoare. Pentru călători, adică. Motiv pentru care, cei de la Vola s-au gândit că Ianuarie poate deveni de-acum încolo Ieftinuarie.

Ca să te bucuri și tu de rezultatul muncii ăsteia, la fiecare căutare, vei vedea cât poți economisi la achiziționarea biletului de avion în ianuarie față de unul cumpărat în orice altă lună, inclusiv cea de plecare.

 

Cumpără acum, la prețuri mici, pentru un an întreg de bucurii mari

Abia au trecut sărbătorile, e adevărat, dar avem înaintea noastră un an care se vrea fantastic. Și cum altfel ne putem face anul fantastic dacă nu călătorind? Călătorind inteligent tocmai pentru ca, astfel, să putem călători și mult.

Hai să vedem câteva exemple concrete pentru a înțelege mai bine mecanismul.

Începem cu capitala Spaniei, Madrid, un oraș pe care și noi îl avem în vedere pentru viitorul apropiat. Am căutat o perioadă oarecare, după care ne-am dus în tab-ul „calendar”, iar acolo am găsit o perioadă convenabilă pentru noi: 2-7 martie, cu cinci nopți la destinație, ca să putem vizita atât orașul, cât și împrejurimile.


Sub preț, vedem mențiunea -74% de Ieftinuarie. De curiozitate, apăsăm și aflăm că același bilet cumpărat în februarie ar fi cu 71% mai scump sau cu 74% mai mult în martie.

Dar hai să mai luăm un exemplu, că poate, na, n-ai chef de Madrid. Poate vrei să pleci cu gașca la Berlin, c-ai auzit că e un oraș aparte, nonconformist, unde găsești bere bună la tot pasul și o viață de noapte cum rar întâlnești oriunde altundeva.

Cu biletul achiziționat în ianuarie pentru luna mai, studiile Vola arată că ai economisi până la 74%. De banii rămași, mai mănânci niște burger-i și mai bei niște beri. 🙂


Știm că mulți dintre voi vor avea comentarii de adăugat, referitor la taxa de serviciu a celor de la Vola. Dar să nu uităm că Vola este o agenție de turism, iar această taxă îți oferă:

- un call center non stop cu angajați care te pot ajuta în orice problemă, cu un scor de peste 85% clienți foarte mulțumiți în urma interacțiunii;
- pe Facebook vor răspunde în maximum o oră, cu o rată de răspuns de 100%;
- reminder de check-in, informații și sprijin pentru toată călătoria.

Dacă ai avut vreodată vreo problemă urgentă de rezolvat la un low cost, știi cât de important este să ai pe cineva care oferă suport și mai ales non stop.

 

Una peste alta, Ieftinuarie este momentul potrivit pentru vacanțele potrivite.

Cu atât mai mult cu cât, pe lângă prețurile mici pe care Vola.ro ți le dezvăluie, te bucuri și de alte beneficii care îți vor face vacanțele mai frumoase:
- Vouchere de la Clever taxi
- Reducere de 100 de lei la cumpărături de peste 400 de lei de la Answear.ro
- Reducere de 30% la achiziționarea de valize și accesorii Lamonza
- Reducere de 20% la cumpărături de la Best Value
- Reducere de 30 de euro la city break-uri, la achiziționarea biletelor de avion în Ieftinuarie, de la Vola.ro.

Mai mult decât atât, ai șansa să câștigi și un voucher pentru bilete de avion Blue Air de 10.000 de euro, cu valabilitate șase luni. Cum asta? Achiziționând un bilet de avion dus-întors Blue Air de pe Vola.ro, în perioada 3-21 ianuarie și intrând automat în tragerea la sorți care va ferici un împătimit al călătoriilor cu 10.000 de euro.

Acum, că Ștefan, Low Price Manager la Vola.ro, este și el în vacanță, că tot nu prea are treabă de făcut, căci prețurile acum sunt suficient de mici cât să se descurce și singure, intră și tu pe Vola.ro și fă o încercare. Poți afla mai multe despre mecanism, urmărind filmulețul de aici.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend