Ne-am bucurat mult când am aflat că și anul acesta se va ține Târgul de Turism al României, în pofida vremurilor grele prin care trecem din cauza pandemiei și a restricțiilor generate de aceasta. Noutatea este că anul acesta nu mai trebuie să vii tu la târg, pentru că vine târgul la tine prin #TTRVirtual, o platformă care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online.

Cea de-a 44-a ediţie al celui mai important târg de turism din România se desfășoară online în perioada 18-21 februarie şi promite să fie cea mai tare experiență digitală pentru pasionaţii de călătorii. Accesul este gratuit și se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului. Aşa poţi vizita standurile virtuale din confortul casei şi de pe orice dispozitiv.

De ce merită să vizitezi #TTRVirtual2021

Platforma #TTRVirtual a fost special dezvoltată pentru acest târg.

#TTRVirtual are şase secţiuni online: Homepage, care îţi oferă acces virtual la pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point. De altfel, zona Market Place este vedeta târgului virtual şi o premieră în România în materie. Ea este special gândită pentru a pune în lumină cele mai bune oferte posibile pentru orice călător.

Platforma are posibilități inteligente de filtrare pentru a ajunge cât mai repede la vacanțele care te interesează în mod special, iar atunci când te oprești asupra uneia şi vrei să afli mai multe, poţi stabili o întâlnire privată cu expozantul.

Vei găsi acolo o mulţime de oferte pentru destinaţii exotice, city break-uri, circuite, croaziere, vacanţe în România la munte şi pe litoral, în resort-uri la malul Dunării şi bilete de avion la preţuri foarte bune (discount între 10% - 30% pentru pachetele achiziționate pe perioada târgului).

Sunt așteptați 125 de agenţii de turism, tour-operatori, promotori ai zonelor turistice din România, organizatori de circuite naţionale şi internaționale, care aduc la târg destinaţii de vacanţă sigure şi inedite în Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia, Zanzibar sau Egipt.

5 paşi rapizi către vacanţa de vis prin #TTRVirtual

Platforma #TTRVirtual face ca întreg procesul, de la înregistrare la găsirea vacanţei perfecte, să fie o experiență plăcută, accesibilă şi rapidă. Sunt doar 5 paşi pe care trebuie să îi faci.

Te înregistrezi gratuit. Procesul de înregistrare durează mai puţin de 1 minut. Accesezi pagina dedicată şi completezi cele câteva date necesare (numele, adresa de email, numărul de telefon).

Intri în Lobby. Odată înregistrat, intri în zona Lobby de unde poţi opta să vizitezi fie Zona Expo, Zona Conferinţe live sau Market Place, locul cu multe oferte speciale.

Explorezi zona Expo. Aceasta este zona unde găseşti standurile virtuale ale agenţiilor de turism şi ofertele.

Te opreşti la standul virtual dorit şi vizualizezi ofertele multimedia dedicate. Iar pentru orice ce îţi face cu ochiul poţi cere informaţii direct prin chat sau video call.

Vacanţa ta. Te decizi, îţi cumperi vacanţa şi începi să numeri zilele până la plecare.

 

Important de reţinut:

• Ca vizitator, accesul la #TTRVirtual este gratuit şi exclusiv în baza înregistrării prealabile prin completarea formularului de înscriere. Accesul gratuit în platformă îl primeşti pe baza înregistrării înainte de începerea târgului online, însă poți să vizitezi standurile virtuale începând cu 18 februarie, ora 10:00.
• Programul de vizitare al #TTRVirtual este între 10:00 – 18:00, începând cu 18 februarie şi până pe 21 februarie 2021.

 

Spor la găsit oferte cât mai bune!

*Acest articol a fost scris în colaborare cu Romexpo.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend