La iarna stai ca sultanul prin Emirate, cu bani putini! Ai city break in Dubai si croaziera de 7 zile prin Emirate, Oman si Qatar, 832 euro/p! (include zbor dus-intors, croaziera 7 zile cu 3 mese/zi + bauturi, transfer aeroport, taxe portuare si tips)

0

PRET

832

€/p

DURATA

7 zile

PLECARE

18 ianuarie 2025

DIN PORTUL

Dubai

PE VASUL

Costa Smeralda

COMPANIA

Costa

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 7 ZILE ÎN EMIRATELE ARABE UNITE & OMAN | COSTA SMERALDA Pentru plecarea din 18 ianuarie 2025 vei plati
832
€ pentru o croaziera de 7 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Costa Smeralda, cu imbarcare din Dubai. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Dubai , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
479 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
77 euro (inclus).
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
266 €/persoana dus-intors, zbor Wizzair. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
cu bus de la aeroport pana la terminalul de croaziere, aprox 10 euro dus-intors..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

Pentru ca la dus vei zbura pe data de 15 februarie 2025 si imbarcarea pe croaziera se face pe 16 februarie 2025, in perioada 15-16 februarie 2025 vei avea nevoie de o noapte de cazare in Abu Dhabi. Iti recomandam acest hotel. Pretul cazarii/persoana este inclus in pretul total afisat.
TOTAL:
832
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Pretul pentru transfer de la aeroport la portul de imbarcare este cea mai ieftina optiune de  transfer.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend