Last minute! Revelion in Madeira! 542 Eur (zbor direct, cazare 6 nopti cu mic dejun)

0
Ho ho ho! Blue Air a introdus o cursa speciala de Revelion catre Madeira! Zborul este direct din Bucuresti si dureaza 5-6 ore! Asta da oferta rara pentru Romania! De obicei astfel de curse sunt doar charter si le gasiti doar la agentiile de turism!

Am inclus 2 optiuni de cazare in camere duble/twin cu mic-dejun: prima optiune de cazare este cu vedere la ocean, iar a doua optiune este intr-un conac traditional in mijlocul naturii! Alegerea este a ta!

Merita mentionat ca in noaptea dintre ani, in Madeira are loc unul dintre cele mai mari si impresionante  focuri de artificii din lume, iar in 2006-2007,  a fost inclusa in Cartea Recordurilor Guinness.

542€
 /pers.
Revelion in Madeira
Perioadă: 27 dec. 2016 - 2 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madeira
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.