Londra de 8 martie! 108 Eur (zbor, cazare 3 nopti si mic dejun)

2
Am gasit un pret excelent pentru un city break in capitala Regatului Unit de 8 martie. Gasesti mai jos si alte zboruri ieftine din Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi.

Tot ce iti mai trebuie sunt bani de buzunar pentru mancare si transport. Pentru muzee si alte activitati gratuite puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra.

 / pers.
Londra de 8 martie
Perioadă: 8-11 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (STN)
 
ZBORCAZARE
Opțiunea 1
3 nopți | /pers.
Opțiunea 2
3 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  8-11 martie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Londra-Bucuresti | zbor operat de Ryanair
Tarif:  26 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Viking Hotel | Rating 3/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus, raport pret-calitate bun pentru Londra.
Tarif:  164 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Ibis London East Barking | Rating 8/10 pe Agoda, camera dubla/twin cu baie privata, raport pret-calitate bun pentru Londra.
Tarif:  168 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Alte zboruri ieftine către Londra (STN)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten