Mai ieftin de-atat in august nu se poate! Vacanta de 7 zile prin Venetia, sudul Italiei, Katakolon, Mykonos si Santorini, doar 980 euro/p! (include zbor dus-intors, 7 zile croaziera cu 3 mese/zi + bauturi, taxe si transfer aeroport)

0

PRET

978

€/p

DURATA

7 zile

PLECARE

27 iulie 2024

DIN PORTUL

Marghera

PE VASUL

Costa Deliziosa

COMPANIA

Costa

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 7 ZILE ÎN MAREA ADRIATICĂ: VENEȚIA, CORFU & KEFALONIA | COSTA DELIZIOSA Pentru plecarea din 27 iulie 2024 vei plati
978
€ pentru o croaziera de 7 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Costa Deliziosa, cu imbarcare din Marghera. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Venetia , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
749 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
77 euro (inclus in pretul afisat).
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
134 €/persoana dus-intors, zbor Wizzair. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
cu bus/tren pana in Venetia Cruise Terminal (aprox. 20 euro dus-intors), apoi cu barca pana la vas (gratuit)..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

TOTAL:
978
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Biletul de avion si transferul se achizitioneaza separat de croaziera, folosind link-urile si instructiunile din acest articol.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese. Zborul dus-intors si transferul se achizitioneaza separat folosind link-urile si instructiunile din articol.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII
Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.