Malaysia, numai 470 EUR dus-intors din Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna!

2
Tinand cont ca biletele de avion catre destinatiile calde sunt mai scumpe in perioada sarbatorilor de iarna, am gasit un tarif bun catre Kuala Lumpur in perioada Craciunului si de Anul Nou. Zborul este din Bucuresti via Milano, operat de Saudi Arabian Airlines si are escala in Riyadh tur-retur.

Daca te gandesti sa petreci Craciunului si Revelionul la caldura, pe plaja in Langkawi, Penang sau in insulele Perhentian, e o idee foarte buna! Am petrecut sarbatorile de iarna pe plaja de 2 ori pana acum, in Thailanda si Indonezia, iti putem confirma ca merita  sa incerci o astfel de experienta, cel putin o data 🙂

Zborurile catre Langkawi incep de la 25 EUR dus-intors din Kuala Lumpur cu Malindo Air.

Despre viza: Pentru a vizita Malaysia, cetatenii romanii nu au nevoie de viza, la aeroport se aplica o stampila in pasaport, iar pentru a tranzita Arabia Saudita, nu ai nevoie de viza cu conditia ca tranzitul sa nu dureze mai mult de 18 ore.

Clima: Decembrie-Ianuarie marcheaza inceputul sezonului uscat in Langkawi, o perioada buna pentru a vizita Langkawi sau Penang.

2 comentarii

  1. Faine si in acelasi timp tentante ofertele , dar ceva spre Manila tot in perioada sarbatorilor de iarna nu ai gasit ??? :))

    • Traveler Adventurer on

      Trebuie sa apara ofertele in urmatoarele 2-3 luni. Inca e devreme pentru oferte catre Manila/Bali in perioada sarbatorilor de iarna 🙂

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten