MEGA-Promotie Air France/KLM: Zboruri reduse cu pana la 40% catre Asia, America, Africa si Caraibe

0

AIR FRANCE/KLM lanseaza astazi cea mai mare campanie promotionala la numeroase destinatii intercontinentale, dar si europene, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%. Pasagerii AIR FRANCE/KLM pot explora continentele lumii, avand reduceri considerabile la biletele de avion. Vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila (in limita locurilor disponibile) pana pe 19 ianuarie 2018, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 noiembrie 2018.

Mai jos vei gasi o lista cu multe zboruri catre New York, Los Angeles, Panama, Rio de Janeiro, Johannesburg, Tokyo si Maldive.

 

America de Nord

NEW YORK

 

LOS ANGELES


Caraibe

PANAMA


America de Sud

RIO DE JANEIRO, BRAZILIA


Africa

JOHANNESBURG


Asia

TOKYO

 

MALDIVE

 

Mai multe destinatii si perioade gasiti pe paginile dedicate ofertelor:

Pagina de oferte Air France este: http://bit.ly/2qJqGM1

Pagina de oferte KLM: https://dream.klm.com/RO_EN


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.