Mini-vacanta in Dubai! 258 Eur/pers (zbor si cazare 4 nopti)

1
O super aventura te asteapta in Dubai: safari in desertul Arabiei, o plimbare pe insula artificiala in forma de palmier sau pur si simplu sa pierzi cateva ore pe langa cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa!

Cu toate ca este un emirat scump, avem pentru tine cateva ponturi care iti pot salva bugetul. Am scris 2 articole despre cum am petrecut noi cateva zile aici si unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

Cu Wizz Discount Club, tariful vacantei scade la 238 Eur!

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra in Dubai, doar de pasaport valabil minim 6 luni. Detalii gasesti si aici.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade disponibile pentru o vacanta ieftina in Dubai cu plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca.

 / pers.
City break Dubai
7-11 noiembrie 2017
▼ vezi alte perioade ▼
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Dubai
 
  • Opțiunea 1
    4 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    4 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  7-11 noiembrie 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Dubai-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  167 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Comfort Inn | Rating 7.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat langa statia de metrou Union.
Tarif:  182 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Cassells Al Barsha Hotel | Rating 7.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, piscina pe acoperis, localizat la 10 min. de mers pe jos de Mall of the Emirates
Tarif:  234 euro / 4 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Dubai


Zbor din Cluj-Napoca
7-11 noiembrie 2017

/ pers. | zbor și cazare 4 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
9-14 noiembrie 2017

/ pers. | zbor și cazare 5 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.