Mini-vacanta in Ibiza, 101 eur/pers (zboruri si cazare 4 nopti)

0
Ibiza, destinatie deja cunoscuta in toata Europa pentru cluburile si petrecerile renumite, este inclusa si in patrimoniul UNESCO pentru biodiversitatea ei si bogatia culturala. Grupul de insule la vest de Ibiza, au o puternica incarcatura magnetica ce afecteaza echipamentele electronice si busolele. Suna interesant, nu? 🙂

Si pentru ca in octombrie, nu mai este sezonul aglomerat, preturile scad, iar pentru 101 euro am gasit toate zborurile din Bucuresti si una dintre cele 3 optiuni de cazare la hotel cu rating bun, prezentate mai jos.

Clima: Vezi aici sau aici cum e vremea in Ibiza in octombrie.

101€
 /pers.
Mini-vacanta Ibiza
Perioadă: 11-15 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Ibiza
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.