Mini-vacanta in Marrakech de 1 decembrie! 125 eur/pers (zboruri si cazare 4 nopti)

3
Ce faci de 1 decembrie? Ce spui de o mini-vacanta in Marrakech?
Recomandam mancarea din piata Jamaa el Fna, este proaspata si foarte buna, fiind pregatita inainte de lasarea serii, iar preturile sunt decente in comparatie cu restaurantele de la „bulevard”. Si nu in ultimul rand, este una dintre experientele marocane ce trebuie incercate, alaturi de o excursie in desertul Sahara.

Am inclus 3 propuneri de cazare dupa bugetul fiecaruia, cu rating bun, camera dubla/twin cu baie privata si aproape de piata Jemaa el Fna si Medina, unde in alta parte decat la riad-uri, hoteluri traditionale marocane. Ultimele 2 optiuni de cazare sunt cu mic-dejun inclus. Experimentati cultura marocana si nu uitati sa negociati la souq-urile din Medina! 🙂

Clima: Vezi aici cum e vremea in Marrakech in luna noiembrie.

125€
 /pers.
Mini-vacanta Marrakech
Perioadă: 28 nov. - 2 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

3 comentarii

  1. Am inteles. Deci daca as pierde zborul nr. 2 si as plati pentru un bilet la urmatorul, mi s-ar decanta suma respectiva de societatea de asigurari?
    Sunt curios daca a trecut cineva concret prin asta!
    Multumesc.

  2. Salut.
    Am si eu o curiozitate, in cazul biletelor de avion catre Marrakesh. Este o escala destul de scurta la dus, ce faci daca intarzie aeronava de Bucuresti? Cum faci sa te urci intr-un avion alternativ daca nu mai poti prinde cursa initiala catre Marrakesh?
    Sunt curios daca ati patit-o cumva si cum ati rezolvat problema.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.