Promotie Ryanair! Zboruri de la 10 euro dus-intors

1

Ryanair a lansat ieri o promotie fulger cu zboruri de la 5 euro/segment. Am aruncat o privire si am gasit Berlin si Milano la 10 euro dus-intors, Bologna, Roma la 20 euro, dar si zboruri catre Timisoara la 12-17 euro.

Locurile sunt foarte limitate din cate am vazut, asa ca cel mai probabil se vor epuiza foarte repede. Cine e pe faza, pleaca in vacanta cu bani si mai putini!

Conditii tarif: Rezervări până la ora 23.59, Joi, 26 octombrie. Călătorii în perioada 7 noiembrie – 14 decembrie 2017, doar în zilele de Marți și Miercuri. Vezi pagina oficiala a promotiei.

*Pentru rezervarea biletelor de avion, pe Momondo, selecteaza direct site-ul companiei aeriene, Ryanair (oficial) pentru a beneficia de tariful din screenshot. Recomandam efectuarea rezervarilor de pe un desktop/laptop, nu de pe mobil.

 

Din BUCURESTI

BERLIN

 

MILANO (MXP)

BOLOGNA

ROMA

TIMISOARA

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

 

Un comentariu

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten