Promotie Ryanair! Zboruri de la 10 euro dus-intors

1

Ryanair a lansat ieri o promotie fulger cu zboruri de la 5 euro/segment. Am aruncat o privire si am gasit Berlin si Milano la 10 euro dus-intors, Bologna, Roma la 20 euro, dar si zboruri catre Timisoara la 12-17 euro.

Locurile sunt foarte limitate din cate am vazut, asa ca cel mai probabil se vor epuiza foarte repede. Cine e pe faza, pleaca in vacanta cu bani si mai putini!

Conditii tarif: Rezervări până la ora 23.59, Joi, 26 octombrie. Călătorii în perioada 7 noiembrie – 14 decembrie 2017, doar în zilele de Marți și Miercuri. Vezi pagina oficiala a promotiei.

*Pentru rezervarea biletelor de avion, pe Momondo, selecteaza direct site-ul companiei aeriene, Ryanair (oficial) pentru a beneficia de tariful din screenshot. Recomandam efectuarea rezervarilor de pe un desktop/laptop, nu de pe mobil.

 

Din BUCURESTI

BERLIN

 

MILANO (MXP)

BOLOGNA

ROMA

TIMISOARA

Cum se rezervă? Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

 

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten