Promotie Ryanair! Zboruri de la 10 euro dus-intors

1

Ryanair a lansat ieri o promotie fulger cu zboruri de la 5 euro/segment. Am aruncat o privire si am gasit Berlin si Milano la 10 euro dus-intors, Bologna, Roma la 20 euro, dar si zboruri catre Timisoara la 12-17 euro.

Locurile sunt foarte limitate din cate am vazut, asa ca cel mai probabil se vor epuiza foarte repede. Cine e pe faza, pleaca in vacanta cu bani si mai putini!

Conditii tarif: Rezervări până la ora 23.59, Joi, 26 octombrie. Călătorii în perioada 7 noiembrie – 14 decembrie 2017, doar în zilele de Marți și Miercuri. Vezi pagina oficiala a promotiei.

*Pentru rezervarea biletelor de avion, pe Momondo, selecteaza direct site-ul companiei aeriene, Ryanair (oficial) pentru a beneficia de tariful din screenshot. Recomandam efectuarea rezervarilor de pe un desktop/laptop, nu de pe mobil.

 

Din BUCURESTI

BERLIN

 

MILANO (MXP)

BOLOGNA

ROMA

TIMISOARA

Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente și termenii și condițiile de utilizare.

 

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten