O noua ruta Wizzair! Atena, 18 euro dus-intors din Bucuresti si Cluj

0

Prietenul nostru de la Promotrips a observat in lista cu destinatii Wizzair aparitia unui nou oras: ATENA! Am aruncat un ochi pe zboruri si am gasit o groaza de perioade la 18 euro dus intors (39 lei pe segment).

Zborurile sunt operate incepand cu ultima saptamana din martie 2018 din Bucuresti si Cluj si ne prind tare bine pentru ca din Atena putem face combinatii de zboruri catre mai toate insulele grecesti. Sa continue vacantele  in Grecia, cu bani (mai) putini!

 

BUCURESTI

CLUJ


Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site și a informațiilor de călătorie afișate.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten