O noua ruta Wizzair! Atena, 18 euro dus-intors din Bucuresti si Cluj

0

Prietenul nostru de la Promotrips a observat in lista cu destinatii Wizzair aparitia unui nou oras: ATENA! Am aruncat un ochi pe zboruri si am gasit o groaza de perioade la 18 euro dus intors (39 lei pe segment).

Zborurile sunt operate incepand cu ultima saptamana din martie 2018 din Bucuresti si Cluj si ne prind tare bine pentru ca din Atena putem face combinatii de zboruri catre mai toate insulele grecesti. Sa continue vacantele  in Grecia, cu bani (mai) putini!

 

BUCURESTI

CLUJ


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten