O noua ruta Wizzair la tarife promotionale! Eilat, 44 euro dus-intors din Bucuresti!

0

Wizzair are o noua ruta din Bucuresti la preturi incredibil de mici spre Eilat, Israel! Aici gasesti temperaturi perfecte pentru a prelungi vara in octombrie si noiembrie la Marea Rosie sau poti trece in Iordania sa vezi desertul Wadi Rum si Petra, care sunt la o aruncatura de bat.

Zborurile sunt disponibile in sistemul de rezervari Wizz incepand cu 29 octombrie si pornesc de la 99 lei pe segment. Poti face rezervari pe site-ul oficial Wizzair, iar daca esti si membru Wizz Discount vei plati pe bilete doar 22 euro! Spor la rezervari!

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten