O noua ruta Wizzair la tarife promotionale! Eilat, 44 euro dus-intors din Bucuresti!

0

Wizzair are o noua ruta din Bucuresti la preturi incredibil de mici spre Eilat, Israel! Aici gasesti temperaturi perfecte pentru a prelungi vara in octombrie si noiembrie la Marea Rosie sau poti trece in Iordania sa vezi desertul Wadi Rum si Petra, care sunt la o aruncatura de bat.

Zborurile sunt disponibile in sistemul de rezervari Wizz incepand cu 29 octombrie si pornesc de la 99 lei pe segment. Poti face rezervari pe site-ul oficial Wizzair, iar daca esti si membru Wizz Discount vei plati pe bilete doar 22 euro! Spor la rezervari!

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten