O saptamana in Creta! 166 eur/pers (zboruri si cazare 7 nopti)

0

Creta este insula cea mai draga noua pana acum, pe care am reusit sa o exploram intr-o proportie considerabila pe parcursul a „numai” 5 ani. Astazi, iti putem da cel putin 28 motive pentru care merita sa vizitezi Creta, dar si o oferta buna pentru o vacanta de 7 nopti in Creta.

P.S. Pe motorul de cautare alegeti Ryanair pentru a vedea tarifele din screenshoturi, iar la sfarsitul articolului gasesti si alte zboruri catre Creta cu plecari din Bucuresti si conexiune garantata.

 / pers.
Vacanta Creta
Perioadă: 19-26 sept. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Bucuresti
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Atena
19-26 sept. 2017
Atena - Bucuresti
19-26 sept. 2017
Opțiunea 1
7 nopti | /pers.
Opțiunea 2
7 nopti | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  19-26 sept. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Chania | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  84 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Pentari | Rating 9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, localizat in statiunea Kato Stalos, la 5 min de plaja.
Tarif:  164 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Atlantida Mare | Rating 9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, situat in statiunea Agia Marina, la 1 min. de plaja.
Tarif:  220 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineCum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten