O saptamana in Creta in sezon! 230 eur/pers (zboruri si cazare 7 nopti)

0

Creta este insula cea mai draga noua pana acum, pe care am reusit sa o exploram intr-o proportie considerabila pe parcursul a „numai” 5 ani. Astazi, iti putem da cel putin 28 motive pentru care merita sa vizitezi Creta, dar si o oferta buna pentru o vacanta de 7 nopti in Creta.

Afla mai multe informatii despre plajele cu steag albastru si nu rata o excursie pana la plaja cu nisip roz Elafonissi!

P.S. Pe motorul de cautare alegeti Ryanair pentru a vedea tarifele din screenshoturi.

 / pers.
Vacanta Creta
Perioadă: 8-15 sept. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Chania
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  8-15 sept. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Chania | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  107 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Alkion Hotel | Rating 8.2 din 10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, chicineta, aer conditionat, piscina, localizat la 1 min. de plaja.
Tarif:  246 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Anniko Hotel Nea Kydonia | Rating 8.9/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, chicineta, aer conditionat, piscina, localizat la 1 min de plaja cu Steag Albastru.
Tarif:  259 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.