O saptamana in Tenerife! 236 eur (zbor direct si cazare 7 nopti)

0

Vacantele reusite se planifica din timp! Wizzair are astazi 20% reducere la zboruri, asadar, daca va place sa va organizati din timp vacantele, Tenerife poate fi o idee excelenta pentru o vacanta ieftina.

Mai jos gasesti o propunere pentru o saptamana in Tenerife la doar 236 eur, tarif ce include zborul dus-intors din Bucuresti si la alegere, cazare in nordul sau sudul insulei.

In noiembrie, Insulele Canare se bucura de temperaturi medii de 20-25 grade C, astfel Tenerife fiind o destinatie ce se poate vizita aproape tot timpul anului. Vezi aici mai multe informatii despre vremea in noiembrie.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta in Tenerife cu plecare din Bucuresti, iar daca ai si Wizz Discount, tariful total al vacantei scade cu 20 Eur.

 / pers.
Vacanta Tenerife
17-24 noiembrie 2017
▼ vezi alte perioade ▼
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Tenerife
 
  • Opțiunea 1
    7 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    7 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  17-24 noiembrie 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Tenerife-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  124 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Be Smart Florida | Rating 3/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, chicineta, localizat la 6 min de Playa Jardín.
Tarif:  224 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Bungalows Barranco | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, chicineta, piscina, localizat la 300 m de Playa De Las Americas.
Tarif:  333 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Tenerife


Zbor din Bucuresti
27 oct.-3 nov. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
15-22 dec. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.