O saptamana pe insula Kos in sezon! 254 eur/pers (zboruri, cazare, mic-dejun)

0

Pe ce insula greceasca iti petreci concediul anul acesta? Am gasit un super pret pentru 7 nopti pe una dintre cele mai frumoase insule grecesti, Kos!

Tariful prezentat include zborurile dus-intors cu plecare din Bucuresti (via Atena) si 7 nopti de cazare la hotel cu rating 4.5/5 pe Tripadvisor. Inceputul lunii septembrie este o perioada ideala pentru a vizita insula, vezi aici mai multe informatii despre vremea in Kos.

Pentru ca tarifele nu se actualizeaza mereu in timp real, pe motorul de cautare (Momondo) alege Ryanair.

 / pers.
Vacanta Kos
Perioadă: 5-12 sept. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Kos
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  5-12 sept. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Kos | zboruri operate de Ryanair si Olympic Air.
Tarif:  184 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Laura | Rating Impresionat 4.5/5 pe Tripadvisor, Certificat de Excelenta 2016, camera dubla standard cu baie privata, balcon. Situat in Lambi, aproape de plaja si Kos Town.
Tarif:  140 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Lenaki Apartments | Rating Fabulos 4/5 pe Tripadvisor, Certificat de Excelenta 2016, camera dubla/twin cu baie privata.
Tarif:  168 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.