O saptamana pe Riviera Portugheza, Algarve! 226 euro/pers. (zbor si cazare)

0

La multi ani dragi copii si calatori! Astazi iti povestim despre o super oferta de vacanta in sudul Portugaliei, o destinatie fantastica cu plaje ce si-au facut loc in multe topuri internationale, fiind si destinatia anului 2017, Algarve!

Am gasit zboruri combinate foarte convenabile (cu garantie Kiwi) in luna septembrie. O perioada foarte buna pentru a vizita regiunea, Algarve fiind o destinatie recomandata tot timpul anului.

Bonus: Avem pentru tine si cateva ponturi organizatorice despre Algarve, asa ca poti citi si articolul nostru despre cum am reusit sa vizitam Riviera Portugaliei fara sa ne vindem casa.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru o vacanta in Algarve cu plecari din Timisoara si Bucuresti.

 / pers.
Vacanta Algarve
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Faro
 
  • Opțiunea 1
    7 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    7 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  21-28 sept. 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Bruxelles-Faro-Londra-Bucuresti, zboruri operate de Ryanair.
Tarif:  140 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Studio 17 by Atlantic Hotels | Rating 4/5 pe Tripadvisor, studio cu baie privata. Hotel situat in Portimao.
Tarif:  172 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Plaza Real by Atlantic Hotels | Rating 4/5 pe Tripadvisor, apartament cu un dormitor, baie privata, piscina. Hotel situat in Portimao.
Tarif:  190 euro / 7 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Algarve


Zbor din Timisoara
14-20 sept. 2017

/ pers. | zbor și cazare 6 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
19-26 sept. 2017

/ pers. | zbor și cazare 7 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.