Oferta Qatar pentru nordul Thailandei: Chiang Mai la 533 euro!

0

Brad Florescu a sesizat o noua promotie Qatar Airways, de data aceasta catre o ruta noua din nordul Thailandei: pitorescul orasel, Chiang Mai. Din proprie experienta va putem spune ca este unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vazut pana acum.

Jungla e la doi pasi, este orasul cu cele mai multe temple, multe sanctuare cu elefanti, bazar de noapte, preturi mult mai mici decat in sud, plus ca exista zboruri interne foarte accesibile, iar in 2 ore poti fi pe o plaja in Krabi sau in Phuket. Astfel vezi si nordul cu jungla si sudul cu renumitele plaje.

Aici am facut o mica lista cu lucrurile pe care le poti face gratut sau foarte ieftin in nordul Thailandei.

Preturile promotionale incep din decembrie pana prin mai, insa noi am facut o lista cu zboruri doar pentru ianuarie-februarie, cand este cel mai frig la noi, iar in Chiang Mai sunt 30 grade, alte perioade gasesti pe site-ul Qatar.


IANUARIE 2018


FEBRUARIE 2018

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site și a informațiilor de călătorie afișate.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten