Oferte de vara la pret bun! Ai vacanta de 7 zile prin Istanbul, Mykonos, Creta, Rodos si Kos, cu totul inclus, 1006 euro/p! (include zbor dus-intors, 7 zile croaziera cu 3 mese/zi + bauturi, taxe si transfer aeroport)

0

PRET

1006

€/p

DURATA

7 zile

PLECARE

26 iulie 2024

DIN PORTUL

Piraeus

PE VASUL

Costa Fortuna

COMPANIA

Costa

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 7 ZILE ÎN MEDITERANĂ: GRECIA & TURCIA | COSTA FORTUNA Pentru plecarea din 26 iulie 2024 vei plati
1006
€ pentru o croaziera de 7 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului Costa Fortuna, cu imbarcare din Piraeus. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Atena , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
729 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
77 euro (inclus in pretul afisat).
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
180 €/persoana dus-intors, zbor Agean/Tarom. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
De la aeroport cu metroul pana in portul Piraeus. Aprox 20 euro dus-intors..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

TOTAL:
1006
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Biletul de avion si transferul se achizitioneaza separat de croaziera, folosind link-urile si instructiunile din acest articol.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese. Zborul dus-intors si transferul se achizitioneaza separat folosind link-urile si instructiunile din articol.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend