2020 a fost de departe cel mai puţin colorat şi mai puţin vibrant an din toţi cei dinainte. Dacă eşti ca noi, după o perioadă atât de lungă şi sufocantă fără umblat hai hui în vacanţe şi city break-uri, fără nerăbdarea plecării şi bucuria împachetării bagajelor, fără posibilitatea de a petrece, de a cunoaşte oameni noi şi a simţi gustul aventurii prin diverse părţi ale lumii dorul de ducă a devenit extrem de acut.

Sigur, ne-am bucurat să redescoperim România, însă 2020 a creat cumva un gol care se cere umplut în 2021. La cât de greu şi diferit a fost anul trecut, acum parcă e nevoie de o doză dublă de distracție. Aşa că dacă şi tu simţi că nu mai poţi şi că fierbe sângele în tine a plecare, te înţelegem perfect.

După un an care ne-a ţinut departe de micile şi marile bucurii ale călătoriilor, e vremea pentru revanșă, iar UNTOLD Odyssey vine tocmai cu acea doză dublă de entertainment în care experienţa de festival se împletește cu cea unei croaziere de lux. Evenimentul UNTOLD Odyssey este organizat de catre Croaziere.co in parteneriat cu UNTOLD.

 

 

Ce este UNTOLD Odyssey

Este conceptul inovativ şi unic în Europa, organizat de UNTOLD si Croaziere.co, ce aduce experienţa de festival la bordul unui vas de croazieră. UNTOLD Odyssey te invită practic într-o călătorie de 5 zile pe Marea Mediterană, în care muzica şi petrecerile sub cerul liber sunt făcute să îţi amintească ce înseamnă distracţia şi relaxarea, într-un cadru exclusivist şi în deplină siguranţă. Te vei putea abandona în voie muzicii în timp ce te bucuri de luxul de la bord, de sentimentul de libertate şi de răsărituri în porturi diferite.

Odiseea pe mare este concepută în stilul spectaculos al UNTOLD, cu un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști și DJ-i de pe glob. De la EDM la techno și trance, concertele live se vor desfăşura pe 5 scene de muzică, amenajate în zonele de lounge de la bordul vasului.

Dincolo de o experienţă muzicală diferită, UNTOLD Odyssey înseamnă pachetul complet pentru o aventură care să-ţi rămână în minte ca reper al unei vacanţe de cinci stele. Te poţi relaxa la spa sau Aqua Park, poţi face mişcare în sălile de finess, poţi juca bowling, fotbal sau baschet, poţi simţi adrenalină făcând bungee jumping sau wall climbing, îţi poţi încerca norocul la cazino sau poţi vizita galeriile de artă.

Preparatele celor 17 restaurante te vor purta într-o veritabilă călătorie prin bucătăriile tradiționale ale lumii, de la japonez şi brazilian la italian, franțuzesc, american şi internaţional. Acestora li se adaugă baruri şi lounge-uri unde show-urile sunt incendiare.

Iar peste toate ai parte de o hartă a comorilor, ce include specialiști recunoscuți în dezvoltare personală, ritualuri de dimineață, sesiune de cocktailuri, întâlniri secrete cu mentaliști de renume și tot felul de surprize.

 

Itinerarul călătoriei: 5 zile, 3 oraşe mediteraneene

Odiseea de 5 zile pe Marea Mediterană începe pe 9 iunie și se încheie pe 13 iunie 2021. Vasul de croazieră va naviga în largul mării şi va poposi în portul a trei oraşe pline de energie: Roma, Ibiza şi Barcelona. Prima zi de aventură începe în Roma, cu o petrecere de bun venit plină de surprize şi multă muzică bună. În ziua 2, se iese în largul Mării Mediteraneene pe muzica invitațiilor speciali ai UNTOLD Odyssey care te ţine ore pe ringul de dans şi se încheie cu un show plin de magie.

Cea de-a treia zi vine cu priveliştea spectaculoasă a insulei care nu doarme niciodată. Energia vibrantei Ibiza se împleteşte cu cea de la bord, unde muzica și artificiile creează cadrul unei petreceri demne de povestit. A patra zi continuă cu aventura în larg, o ocazie numai bună de relaxare, de admirat peisaje maritime şi băi de soare în timp ce muzica preferată răsună în boxe. Iar în ultima zi a călătoriei se porneşte către ţărmurile Barcelonei, cu gust de mare pe buze și ritmuri antrenante în urechi.

 

 

Care sunt măsurile de siguranţă la bordul vasului

De la început până la final, croaziera respectă cele mai sigure protocoale privind siguranța și sănătatea ta şi a celorlalți pasageri, toate măsurile și procedurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale.

La bordul navei, tu şi ceilalți oaspeţi veţi purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intri în contact, astfel încât să se poată reacţiona rapid la apariţia eventualelor simptome de boală. Există, de asemenea, un centru medical permanent, complet echipat, care include echipamente de testare COVID-19 și ventilatoare, personal medical instruit pentru tratamentul specific și susținut de o echipă medicală de la mal.

Mai mult, sistemul de climatizare a fost modificat complet astfel încât aerul furnizat tuturor cabinelor și zonelor publice nu recirculă dintr-o cameră în alta, ci este 100% aer proaspăt.
Starea de sănătate este monitorizată continuu în timpul croazierei, iar în caz de nevoie, tratamentul medical este asigurat gratuit la bord. Purtarea măștilor este necesară doar în situaţiile în care distanțarea fizică nu poate fi asigurată, în zone publice precum ascensoare și teatru, sau când mergi în jurul navei. Nu trebuie însă să porţi mască atunci când stai în restaurante, baruri, saloane sau pe terasă la soare.

 

 

Ce trebuie să ai în vedere înainte de îmbarcare

Înainte să urci la bordul celui mai tare vas pentru petreceri, vei completa un chestionar de sănătate despre eventualele simptome de boală sau expunerea potențială la un caz suspect sau confirmat de COVID-19 în cele 14 zile anterioare îmbarcării. Apoi, vei trece printr-un screening individual (test de tamponare cu imunofluorescență) la terminalul de croazieră, pentru a se verifica starea sănătate în timp real.

În cazul în care călătorești din oricare dintre țările considerate „cu risc ridicat” de Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC), va trebui să faci un test tampon RT-PCR în termen de 48 de ore înainte de plecarea navei, iar rezultatul să îl prezinți la terminal înainte de îmbarcare.

România nu se află momentan printre statele cu risc epidemiologic, iar situaţia poate fi urmărită constant aici.

 

Cât costă croaziera UNTOLD Odyssey

Experienţa UNTOLD Odyssey vine sub forma a patru pachete de călătorie: Rhapsody Class, Charmed Class, Euphoria Class și Elysium Class.

Deşi vasul are o capacitate totală de 4.100 de locuri, vor fi doar 2.500 de pasageri la bord pentru a fi respectat confortul și toate măsurile de siguranță.
Fiecare dintre pachetele de croazieră include cazare, masă cu pensiune completă şi băuturi, acces la evenimente, la sălile de sport, piscine şi zonele de distracție, pachet de internet, credit între 200 eur şi 1000 eur care pot fi cheltuiţi după bunul plac în timpul croazierei, toate taxele portuare şi guvernamentale.

În plus, în funcţie de pachetul ales, poţi avea acces suplimentar la servicii personalizare pre îmbarcare, cabine de lux cu terasă proprie, restaurant exclusivist, majordom, jacuzzi, piscină şi alte facilităţi premium, precum şi petreceri private.

Preţurile încep de la 1490 eur/ persoană pentru pachetul Rhapsody Class – care este deja sold out – urmat de pachetul Charmed Class, la 2090 eur/ persoană. Pachetele de lux, Euphoria Class şi Elysium Class costă 3.490 eur/ persoană şi respectiv 5.900 eur/ persoană. Acestea din urmă sunt şi variantele care te aduc practic mai aproape de artiştii tăi favoriţi, întrucât îţi permit acces la evenimente private cu aceştia.

Prețurile nu includ zborurile și transferurile de la și la aeroport.

 

Eşti gata deci să-ţi iei revanşa pentru anul trecut şi să-ţi dăruieşti o doza dublă de distracţie anul acesta? UNTOLD Odyssey te așteaptă cu 5 zile de petreceri spectaculoase pe mare, alături de cei mai buni DJ-i din întreaga lume. Plus o experienţă specială şi sigură din prima până în ultima zi. Nu uita însă că sunt doar 2500 de locuri disponibile în total, din care primul pachet este deja sold out.

 

Detalii si rezervari

 

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend