Praga de 1 decembrie! 155 EUR (zboruri, cazare 4 nopti cu mic-dejun)

0
Pentru ca 1 decembrie se apropie vertiginos si tarifele pentru vacante cresc repede, iti propunem o mini-vacanta in una dintre cele mai iubite capitale europene, Praga!

Pentru 155 eur/pers, ai  incluse zborurile dus-intors din Bucuresti catre Praga via Milano si cazare 4 nopti cu mic-dejun inclus.

Am inclus 3 propuneri de cazare la hotel cu rating bun, aproape de centru si tramvai,  in camera dubla/twin cu baie privata. Optiunea nr. 3 are chiar berarie proprie. 🙂

Atentie: Pentru ruta Bucuresti-Milano, mai exista un zbor dimineata si astfel ai aproape 8 ore pana la zborul catre Praga. Ramane la alegerea ta cum iti faci legaturile. Deoarece timpul dintre zboruri nu este foarte mare, iti recomandam sa faci check-in-ul online pentru cele 4 segmente.

Bine de stiut: 

155€
 /pers.
Vacanta Praga
Perioadă: 28 nov. - 2 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Praga
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
28 nov. - 2 dec. 2016
Milano (BGY) - Praga
28 nov. - 2 dec. 2016

Alte date disponible pentru ruta Milano (BGY) - Praga


Alege cazare
Optiunea 1
Total 4 nopti | 40€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 43€ /pers.
Optiunea 3
Total 4 nopti | 46€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten