Pret corect pentru Fiordurile Norvegiei, o destinatie exclusivista si printre cele mai impresionante! 1181 EURO! (include zborul dus-intors, croaziera de 7 zile cu 3 mese/zi + bauturi, transfer, taxe portuare si tips)

0

PRET

1181

€/p

DURATA

7 zile

PLECARE

8 iunie 2024

DIN PORTUL

Kiel

PE VASUL

MSC Euribia

COMPANIA

MSC

Asta e cel mai mic pret pe care o sa-l gasesti in Romania pentru o CROAZIERĂ DE 7 ZILE ÎN EUROPA DE NORD: GERMANIA, DANEMARCA & NORVEGIA | COSTA DIADEMA Pentru plecarea din 8 iunie 2024 vei plati
1181
€ pentru o croaziera de 7 zile cu PENSIUNE COMPLETA, la bordul vasului MSC Euribia, cu imbarcare din Kiel. In banii astia ai incluse: zborul dus-intors pana la Hamburg , croaziera, 3 mese pe zi + bauturi, taxele portuare, taxa de sejur si transferul de la aeroport cu transportul public. Detalii mai jos ?

PRETUL TOTAL AFISAT ESTE COMPUS DIN
963 €/persoana, loc in cabina dubla interioara.
TIPS LA BORD
BILET DE AVION REZERVA ZBORUL
198 €/persoana dus-intors, zbor Lufthansa. Verifica pretul
TRANSFER INDIVIDUAL DETALII
de la aeroportul din Hamburg cu bus/tren pana in Kiel. Aprox 20 euro dus-intors cu bus..
CAZARE

Inainte sau dupa croaziera

TOTAL:
1181
€ /p ✨ Vreau oferta
Pretul total afisat este estimat in momentul publicarii ofertei si poate varia, in special pretul biletului de avion. Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale. Tariful pentru tipul de cabină de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă.Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia. Biletul de avion si transferul se achizitioneaza separat de croaziera, folosind link-urile si instructiunile din acest articol.
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
MESE, BAUTURI, SERVICII LA BORD
În tariful afișat aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese. Zborul dus-intors si transferul se achizitioneaza separat folosind link-urile si instructiunile din articol.În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dozator în zona restaurantului self-service. Dozatorele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
Afla mai multe detalii despre tot ce ai inclus in pret si servicii la bord.
ITINERAR

ZIUA

PORT

SOSIRE

PLECARE

24/05/24Kiel, Germaniaîmbarcare20:00
25/05/24Copenhaga, Danemarca10:0018:00
26/05/24Zi de relaxare și distracție pe mare
27/05/24Bergen, Norvegia08:0018:00
28/05/24Flam, Norvegia08:0018:00
29/05/24Haugesund, Norvegia08:0018:00
30/05/24Zi de relaxare și distracție pe mare
31/05/24Kiel, Germania08:00debarcare
Vrei sa mergi cu noi intr-o croaziera? Hai pe grupul nostru de Whatsapp si te tinem la curent cu informatii despre urmatoarea plecare! Hai cu noi la bord! 🙂
SCREENSHOT-URI UTILE
CROAZIERA PRET

BILET DE AVIONREZERVA

Zborul rezervat trebuie sa fie conform screenshot-ului de mai sus pentru a avea suficient timp pentru transferul de la aeroport la portul de imbarcare si pentru procedura de imbarcare.
TRANSFERDETALII

Completeaza formularul de mai jos pentru a descarca oferta

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend