Promotie KLM/Air France: Zboruri catre New York 446 euro, Los Angeles 431 euro, Montreal 465 euro

0

Intre 19 si 21 decembrie, KLM/Air France desfasoara campania ” Christmas Sale” cu tarife demne de luat in seama. Am aruncat o privire la zboruri si ne-au atras atentia New York, Los Angeles si Montreal/Canada, toate sunt sub 500 euro, au o singura escala scurta in Amsterdam sau in Paris si sunt la clasa Economy.

Preturile cele mai mici le gasesti in perioada ianuarie-martie 2018. Mai jos am strans o lista lunga cu multe perioade disponibile.

 

NEW YORK, SUA

 

LOS ANGELES, SUA

 

 

MONTREAL, CANADA

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site și a informațiilor de călătorie afișate.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten