Promotie Pegasus Airlines! Istanbul 69 euro, Cappadocia 105 euro dus-intors

0

V-am mai spus ca cine isi rezerva biletele din timp, pleaca mai des in vacanta cu bani mai putini? Iata o noua ocazie pentru a incepe organizarea unui city break in Istanbul sau a unei vacante in regiunea Anatoliei in Cappadocia!

Pe site-ul oficial Pegasus Airlines, gasesti tarife scazute cu 30-40%. Nu trebuie decat sa te joci cu datele de calatorie pana gasesti perioada si pretul potrivit. Preturile pornesc de la 69 euro pentru Istanbul, respectiv 105 euro pentru Kayseri (Cappadocia). Zborurile sunt din Bucuresti.

CONDITII CAMPANIE

Rezervari in perioada: 23 octombrie - 31 octombrie 2017

Calatorii in perioada: 25 martie - 27 octombrie  2018 (insa am gasit tarife similare si in ianuarie-martie)


PS. Nu uita ca si Turkish Airlines au oferte spre aceleasi destinatii chiar in perioada mini-vacantei de 1 decembrie si de Revelion. Iata cateva exemple:

1 decembrie in Istanbul cu Turkish Airlines
Revelion in Istanbul cu Turkish Airlines
1 decembrie in Cappadocia cu Turkish Airlines


ISTANBUL


KAYSERI (CAPPADOCIA)


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.