PROMOTIE Qatar Airways! Zboruri de la 406 euro dus-intors catre Thailanda!

1

O noua promotie  Qatar Airways ne aduce zboruri foarte bune catre cele mai populare destinatii din Thailanda, atat in sezonul acesta cat si pentru sezonul urmator!

Avem zboruri catre tinutul de poveste, capitala fostului regat Lanna, Chiang Mai la 406 euro dus-intors, perla marii Andaman, Phuket la 498 euro si Krabi la 477 euro dus-intors. Zborurile au bagaj de cala inclus.

Promotia este valabila pentru rezervari facute pana pe 4 februarie 2018. Perioada calatorie: 4 februarie - 10 decembrie 2018.

 

PHUKET

in MARTIE

 

in OCTOMBRIE

 

in NOIEMBRIE


CHIANG MAI

in MARTIE

 

in APRILIE


KRABI

in APRILIE

 

in OCTOMBRIE

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Un comentariu

  1. Avand in vedere faptul ca zborurile catre majoritatea destinatiilor din Thailanda bat undeva la peste 580 – 620 euro/persoana, ofertele de aici sunt mana cereasca 😀

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.