PROMOTIE Qatar Airways: Zboruri ieftine catre Thailanda – Phuket, Krabi si Bangkok la 468 euro dus-intors!

0

Dupa cum ai vazut ieri, Qatar Airways are o noua promotie catre toate rutele sale din Thailanda: Krabi, Phuket, Bangkok si Chiang Mai. Preturile pornesc de la 468 euro pe motoarele de cautare si de la 499 euro pe site-ul oficial, pentru perioada septembrie 2017-martie 2018. Oferta este valabila daca achizitionezi biletele pana pe 01 octombrie 2017, deci nu ai prea mult timp de gandire! E posibil sa fie ultima promotie Qatar pe anul acesta.

Toate zborurile au o escala scurta in Doha, bagaj de cala inclus si mult confort. 🙂

Pentru putina inspiratie poti verifica articolele noastre cu propuneri de vacanta in Krabi si in Phuket. Nu te zgarci  la cazare, rasfata-te cu o camera cu aer conditionat la un hotel decent, pentru ca si hotelurile mai luxoase sunt accesibile. Aici poti citi despre 6 lucruri pe care chiar nu trebuie sa le ratezi in Thailanda.


KRABI

DECEMBRIE 2017

 

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018


PHUKET

DECEMBRIE 2017

 

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018


BANGKOK

DECEMBRIE 2017

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018

Cum se rezervă? Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten