Promotie Ryanair! 250.000 de locuri la 10 euro!

10

Iata ca au inceput sa apara si ofertel Ryanair! Un prieten Aventurescu ne-a semnalat acest pont sa-l dam si noi mai departe: Ryanair are oferte la zboruri pentru octombrie-noiembrie pentru aproape toate rutele. Tarifele pornesc de la 9.99 euro pe segment, asa ca un zbor pentru un city break nu costa mai mult de 20 euro dus-intors!

Mai jos gasesti o lista cu multe zboruri catre Bologna, Palermo, Berlin, Bruxelles, Milano, Roma, Atena si Londra cu numai 20 euro dus-intors.

PS. Pentru a rezerva biletele de avion, nu uita sa selectezi direct site-ul oficial al companiei Ryanair.


BOLOGNA


PALERMO (SICILIA)


BRUXELLES


BERLIN


MILANO


ROMA


LONDRA


ATENA


 

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

10 comentarii

    • Alexandra Iulia on

      Scrie si in articol ca trebuie selectată sursa site-ul oficial ryanair. Pe site-ul lor acela e pretul. Eu am gasit la unele destinatii si 9,75 euro… deci trebuie cautat bine

  1. Alexandra Iulia on

    Plecand de la ideea voastra, am combinat zbor Bucuresti-Atena cu Atena-Rodos, la inceput de octombrie, si o cazare de 7 nopti, cu un cost total de 130 euro/persoana. Foarte tare!

  2. Nu pot sa selectez Ryanair de pe Momondo.Cum se procedeaza intrucat imi apare mereu 32 euro biletul in loc de 10 si nu pot face nimic.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten