Promotie TAROM! Zboruri catre Cipru la 91 euro dus-intors

0

Tarom a lansat o noua promotie la zboruri catre Cipru. In pretul biletului ai urmatoarele servicii incluse: bagaj de cala 30 kg, bagaj de mana 10 kg, check in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil, servicii gratuite la bord. Preturile pornesc de la 91 euro la agentii si de la 103 euro pe site-ul oficial.

Am facut o mica selectie de zboruri pentru lunile martie-mai (inclusiv de 1 mai) la tariful de 91 euro. Din cate am observat, incepand cu luna mai preturile incep sa creasca. Aceasta promotie poate fi un motiv bun pentru a-ti organiza o mica vacanta pe insula Afroditei la plaja. 🙂

Mai multe detalii despre promotie gasesti aici.

MARTIE 2018

 

APRILIE 2018

 

MAI 2018


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.