Promotie Tarom! Zboruri de la 92 euro dus-intors catre Amsterdam, Amman, Barcelona, Praga si Nisa

1

De 1 Decembrie, Compania TAROM propune tuturor pasagerilor săi o ofertă aniversară cu destinaţii şi tarife demne de o asemenea zi de sărbătoare.

Tarife de la 99 Euro* dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între. La agentii, tarifele sunt mai mici cu 3-4 euro.

Perioadă de vânzare: 8 -15 Noiembrie 2017,
Perioade de călătorie: 01-15 Decembrie 2017, respectiv 15 Ianuarie-24 Martie 2018 (data ultimului retur).

Tarifele menţionate mai jos includ toate taxele. Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Am strans mai jos o lista cu toate tarifele promotionale, din decembrie pana in martie, catre Amsterdam, Amman, Barcelona, Praga, Viena si Nisa, majoritatea perioadelor fiind cu weekend inclus 🙂

 

AMSTERDAM

 

AMMAN

 

PRAGA

 

VIENA

 

BARCELONA

 

NISA


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Un comentariu

  1. Alexandra Iulia on

    De ieri tot citesc despre Iordania din cauza voastră! Parcă ați fost recent intr-acolo… Aștept un articol ca să mă decid in privința ofertei Tarom.. am șanse să prind oferta când va fi publicat articolul sau mai bine să iau bilet și văd eu dup-aia cu organizarea? Ce recomandați?
    Am maxim încredere in recomandările făcute de voi: am fost la aventura parc in Barcelona datorita vouă și a fost super. Și am fost și la poble espanyol la recomandarea altcuiva și am ajuns la aceeași concluzie cu a voastră. Deci ne potrivim la „gusturile” turistice

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.