Promotie TAROM: Zboruri de la 98 euro dus-intors catre destinatii externe

0

Avem o noua promotie TAROM cu perioada generoasa de calatorie (din februarie pana in iunie 2018) si tarife atractive catre destinatii mai rar accesibile precum Iordania.

Perioadă de vânzare: 29 ianuarie – 02 Februarie 2018.
Perioade de călătorie: 14 februarie – 01 Aprilie 2018, respectiv 16 Aprilie – 15 Iunie 2018 (data ultimului retur). Tarifele menţionate mai sus includ toate taxele. Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Am adunat mai jos o lista lunga cu zboruri catre Amman, Amsterdam, Praga si Istanbul. Exista foarte multe perioade, majoritatea in preajma weekend-urilor sau zilelor libere de 1 mai si 1 iunie.

Nu uita ca Iordania este o destinatie despre care am povestit pe blog si gasesti multe articole ce te pot ajuta la organizarea vacantei, de la buget pana la traseu.

Pentru Amsterdam, in sectiunea de blog gasesti buget de calatorie si multe alte ponturi utile, toate din experienta personala.

Zboruri catre Amman | Zboruri catre Amsterdam | Zboruri catre Praga | Zboruri catre Istanbul

 

AMMAN

in FEBRUARIE

 

in MARTIE

 

in APRILIE

 

in MAI

 

in IUNIE


AMSTERDAM

in FEBRUARIE

 

in MARTIE

 

in APRILIE

 

in MAI

 

in IUNIE


PRAGA

in FEBRUARIE

 

in MARTIE

 

in APRILIE

 

in MAI


ISTANBUL

in FEBRUARIE

 

in MARTIE

 

in APRILIE

Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten