PROMOTIE Turkish Airlines! Zboruri de la 107 euro dus-intors, bagaj de cala inclus

2

Promotia Turkish Airlines continua si ne aduce tarife foarte bune catre cele mai populare destinatii din Turcia: Istanbul 107 euro, Cappadocia 162 euro, Bodrum si Oludeniz, 163 euro, Antalya 155 euro. Zborurile includ servicii la bord si bagaj de cala. Tarife similare se gasesc si din Cluj si Constanta.

Mai jos gasesti o lista lunga cu perioadele disponibile.

 

ZBORURI CATRE ISTANBUL

 

 

ZBORURI CATRE BODRUM


 

 

ZBORURI CATRE CAPPADOCIA

 

 

ZBORURI CATRE ANTALYA

 

 

ZBORURI CATRE OLUDENIZ


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

  1. Salutare! in pretul biletelor sunt incluse un bagaj de cala, un bagaj de mana + servicii la bord (mancare +bauturi)- meniul clasic. Am impresia ca, daca vrei un anumit tip de mancare platesti in plus in momentul rezervarii.

  2. buna! o intrebare din partea cuiva neiesit prin lume prea mult> serviciile la bord incluse in pretul biletului includ o masa, ma rog, gustare, nu? exista mai multe variante din care sa alegi? nu stiu, am tot cautat pe net, dar nu gasesc info utile, doar meniuri, pt care nu stiu daca trebuie platit in plus sau nu. mersi anticipat

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.