Revelion in Perla Oceanului Indian, Sri Lanka! 613 Eur (zbor, cazare 10 nopti, mic dejun si transfer)

0
Cum ar fi sa-ti petreci noaptea dintre ani la peste 30 de grade cu un cocktail in mana pe o plaja cu nisip fin? Am gasit o varianta de zboruri excelente cu 2 dintre cele mai bune companii aeriene : Qatar si Turkish. Astfel vei avea ocazia sa fi rasfatat si in timpul zborului, ca apoi sa te racoresti in valurile Oceanului Indian, fix in luna decembrie!

Cu 613 Eur iti asiguri zborurile dus-intors din Bucuresti, cu bagaje de cala incluse si mese servite la bordul navelor, cazare pentru 10 nopti pe plaja din Hikkaduwa (camere duble, cu bai proprii si aer conditionat), mic dejun pentru toate diminetile petrecute in vacanta si transferul cu trenul din Colombo.

Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1h 30min-2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1.

Viza:  Viza se poate obtine on-line, accesand site-ul www.eta.gov.lk si completand formularul tip cu cateva zile înainte. Taxa de viza se achita deasemenea online. Viza turistica (cu 1 sau multiple intrari) este valabila pentru o perioada de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungita in Colombo.

613€
 /pers.
Vacanta Sri Lanka
Perioadă: 29 dec. 2016 - 10 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Istanbul (IST)
ZBOR 1
PLECARE
Istanbul (IST)
Destinatie
Colombo
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.