Revelion in Pescara! 134 Eur (zbor, cazare 3 nopti si mic dejun)

0
Inca nu ai planuri pentru Revelion? Mai ai o sansa, ca noaptea dintre ani sa te prinda la plimbare, cu bani mai putini! Zborurile catre Pescara sunt ultimele zboruri cu tarife mici pentru aceasta perioada, asa ca daca ai in plan sa sarbatoresti Revelionul in afara tarii, nu mai sta pe ganduri!

Zborurile, cazarea 3 nopti si micul dejun te vor costa doar 134 Eur!

Am inclus 2 optiuni de cazare, la hoteluri cu rating bun, camere duble, bai private si mic dejun pentru fiecare dimineata!

134€
 /pers.
Revelion Pescara
Perioadă: 31 dec.2016 - 3 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Pescara
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.