Zboruri catre Londra Sounthend din Bucuresti, 26 euro dus-intors!

0

Astazi avem o veste buna pentru bucuresteni: atat Ryanair, cat si Wizzair au introdus zboruri din Bucuresti catre un nou aeroport de langa Londra. Zborurile cu Ryanair incep a fi operate in luna octombrie 2019 pe aeroportul London Southend, aflat la aproximatix 60 km de Londra, iar cu Wizz din 22 noiembrie. De la aeroport exista transport direct catre oras cu trenul (o ora jumatate). Gasesti mai multe detalii despre transport aici, iar aici ai o lista cu 20 locuri ce pot fi vizitate gratuit in Londra.

Aceeasi ruta o anuntam la inceputul anului si pentru Cluj, insa se pare ca zborurile mai pot fi rezervate doar pana pe 24 ocombrie 2019. Am inclus in lista de mai jos variantele de zbor din Bucuresti si Cluj cu Ryanair, fiind cele mai ieftine in acest moment. Spor la organizat!

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife.

 

Zboruri din Bucuresti

 

Zboruri din Cluj


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend