Ruta noua Wizz Air! Super preturi la zboruri catre Creta, Heraklion in plin sezon, de la 99 euro!

0

Dupa Abu Dhabi si Salzburg, Wizz Air ne incanta din nou cu doua noi rute din Bucuresti: Viena si Creta (Heraklion). Am strans mai jos o selectie de zboruri catre Heraklion, fiind o destinatie perfecta pentru vacanta de vara. Preturile sunt extrem de bune, avand in vedere ca sunt in plin sezon (primul zbor va fi pe 16 iulie, iar ultimul pe 22 octombrie). Incepand cu 17 iunie, se pare ca nu vom mai avea probleme nici cu autoizolarea in Romania la intoarcerea din Grecia, asadar e un moment bun pentru planuri de vacanta pe taramuri elene, cat mai gasim aceste tarife accesibile.

Iti recomandam sa parcurgi si acest articol, unde vei gasi  multe ponturi pentru locuri de vizitat pe insula, vazute si incercate de noi de-a lungul a 5 ani.

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE Heraklion


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend