Ruta noua Wizz Air! Zboruri directe catre Abu Dhabi, de la 123 euro dus-intors

0

In aceasta perioada neagra pentru turism, Wizz Air ne lumineaza saptamana cu introducerea unei noi rute din Romania catre o destinatie foarte iubita din Emiratele Arabe: Abu Dhabi. Partea si mai frumoasa a vestii e ca zborurile vor fi operate atat din Bucuresti, cat si din Cluj. Ruta va fi inaugurata pe 3 iunie 2020 din Bucuresti si pe 16 septembrie 2020 din Cluj, dar avand in vedere situatia incerta a turismului in viitorul apropiat si perioada de calatorie recomandata pentru a vizita aceasta regiune, am strans mai jos o lista cu zboruri incepand cu luna noiembrie 2020 pana in martie 2021.

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE ABU DHABI DIN BUCURESTI

 

ZBORURI CATRE ABU DHABI DIN cluj


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend