S-a deschis orarul de vara la Blue Air! Zboruri directe catre Mallorca, 191 euro dus-intors

0

Asa cum ne-au invatat, cei de la Blue Air au redus preturile la zborurile rezervate cu cateva luni bune inainte de calatorie. Au aparut in sistemul de rezervari zborurile directe Bucuresti- Palma de Mallorca la preturi chiar bune pentru lunile iulie si august 2020 (varf de sezon si cea mai scumpa perioada din an). Daca esti genul de calator ce isi organizeaza din timp vacantele, arunca un ochi pe lista de mai jos.

*Preturile din simularile facute de noi sunt valabile la cautari cu doua persoane. Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife.

191
Zboruri Mallorca
iunie-august 2020
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Mallorca


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend