Sejur in Perla Oceanului Indian: Sri Lanka, de la 440 EUR/pers (zboruri, cazare 7 nopti)

0
Stiai ca scortisoara provine din Sri Lanka? O destinatie usor evitata de catre calatori in drum spre  destinatii mai indepartate, Sri Lanka are de oferit foarte multe. De la plaje salbatice si fauna exotica la ruine antice si cascade minunate.

Iti propunem o vacanta de 7 nopti langa plaja, in zona Hikkaduwa. Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1h 30min-2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1. Zborul pe ruta Bucuresti – Colombo necesita 2 rezervari si are o escala de o noapte in Milano.

Clima: Vezi informatii despre cum este vremea in Hikkaduwa, Sri Lanka si pe coasta de vest aici sau aici.

Viza:  Viza se poate obtine on-line, accesand site-ul www.eta.gov.lk si completand formularul tip cu cateva zile înainte. Taxa de viza se achita deasemenea online. Viza turistica (cu 1 sau multiple intrari) este valabila pentru o perioada de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungita in Colombo.

440€
 /pers.
Sejur Sri Lanka
Perioadă: 19-28 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Colombo
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.