Sejur Phuket, Thailanda in Noiembrie: de la 508 EUR (avion dus-intors, cazare 8 nopti)

0
Daca tot am gasit un tarif bun la zboruri pe ruta Roma-Phuket in Noiembrie, va propunem un sejur de 8 nopti in Phuket la sfarsitul lunii Noiembrie in zona Patong Beach. Perioada de zbor pe ruta Roma-Phuket se poate ajusta putin, iar combinatii similare de zbor se pot face si din Timisoara sau Cluj-Napoca.

In Thailanda, sezonul abia incepe in luna Noiembrie, asa ca nu e la fel de aglomerat ca in perioada sarbatorilor de iarna si ploile se retrag. Phuket poate fi o baza convenabila pentru explorarea insulelor, recomandam neaparat de vizitat Bamboo Island si Ko Phi Phi sau excursia de o zi pe 5 Insule cu gratar pe insula inclus, merita! 🙂

 • Perioada de calatorie: 18-28 Noiembrie 2016

  Zbor 1: Bucuresti – Roma (CIA) – Bucuresti

  Vezi oferta si rezerva bilete

  Zbor 2: Roma (FCO) – Phuket – Roma (FCO)

  Vezi oferta si rezerva bilete

  1. Zborul necesita o noapte de cazare in Roma, vezi ofertele de cazare in Roma pentru perioada 27-28 Noiembrie 2016.
  2. Tarifele afisate in oferta sunt valabile si verificate in momentul publicarii ofertei. Iti recomandam sa faci rezervarile cat mai repede ca sa beneficiezi de tarifele promotionale afisate.
 • Optiunea 1: Chang Residence  – Zona Patong, camera dubla/twin standard wifi gratuit, 8 nopti, 68.5 EUR/pers. Taxe de rezervare incluse.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 2: Sira Grande Hotel Patong  – Aproape de plaja, zona Patong, camera dubla/twin, 8 nopti, 95 EUR/pers. Taxe de rezervare incluse.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 3: PJ Patong Resortel  – 20min distanta pana la plaja, zona Patong, camera dubla/twin standard, 8 nopti, 93 EUR/pers. Taxe de rezervare incluse.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Vezi toate ofertele de cazare in Phuket pentru perioada 19-27 Noiembrie 2016.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten