Six Senses Shaharut, o experienta de lux intr-un cadru selenar


In desertul Negev, intr-un cadru retras si selenar, se va deschide unul dintre cele mai asteptate resort-uri de lux din Israel. Cu spatii vaste si accentul pe detalii premium, Six Senses Shaharut isi doreste sa aduca oaspetii mai aproape de natura desertului Nabataean, traditiile si elementele sale, toate acestea in deplina intimitate.

Six Senses Shaharut dispune de 60 de suite si vile raspandite intr-un vast cadru cu o panorama fascinanta asupra desertului Negev. Hotelul dispune si de un centru SPA unde oaspetii se pot relaxa prin ritualuri locale si terapii de wellness. Frumusetea naturala a desertului si suita de experiente puse la dispozitie vor satisface si cel mai avid calator.

Fie ca vrei sa observi cum traiesc oamenii desertului in comunitatile Kubbutz, sa faci o plimbare pe camila, prin desert sau sa explorezi locuri antice precum Petra sau Masada, cu siguranta exista ceva pentru fiecare.

 

 

Cu accentul pe intimitate, detalii premium, sustenabilitate si pastrarea culturii si traditiilor desertului, Six Senses Shaharut se va deschide pe data de 5 august 2021. Cu siguranta, este o experienta demna de incercat cel putin o data in viata.

 

 

Sursa foto: sixsenses.com

OFERTE DE VACANTA

Gaseste cele mai ieftine zboruri folosind motorul de cautare Aventurescu!
VEZI TOATE STIRILE

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend