Stopover in Istanbul: cazare gratuita pentru pasagerii Turkish Airlines cu escale lungi

Pasagerii Turkish Airlines care au o escala de cel putin 20 de ore in aeroportul IST (Istanbul) pot beneficia prin programul “Stopover in Istanbul” de o noapte de cazare gratuita intr-unul dintre hotelurile partenere

“In cadrul programului Stopover in Istanbul, pasagerii nostri cu o escala de cel putin 20 de ore pot sta gratuit si isi pot face amintiri de neuitat in Istanbul, un oras care se remarca prin patrimoniul sau istoric si cultural”, anunta compania aeriana. Pasagerii care calatoresc cu Turkish Airlines la clasa Economy se pot caza gratuit pentru o noapte intr-un hotel de 4 stele, in timp ce pasagerii de la clasa Business pot sta gratuit doua nopti intr-un hotel de 5 stele.

Voucherul necesar pentru sejur se elibereaza dupa completarea cererii. Cu cel putin 72 de ore inainte de primul zbor, pasagerii pot face o rezervare prin trimiterea numelui si prenumelui, a codului de rezervare al zborului (PNR) si a numarului de bilet. De asemenea, pasagerii trebuie sa specifice in cererea facuta datele de cazare dorite si tipul de camera preferat. In plus, in cerere trebuie mentionata atat adresa de e-mail a celui care face solicitarea, cat si numarul de telefon.

Nu uita sa urmaresti Aventurescu.ro pentru mai multe ponturi si informatii de calatorie care iti vor asigura un sejur pe cinste!

OFERTE DE VACANTA

Gaseste cele mai ieftine zboruri folosind motorul de cautare Aventurescu!
VEZI TOATE STIRILE

Comments are closed.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.